Koren

KOREN

Sinds mensenheugnis is Max Smeets geboeid geweest door de passie van de amateurzanger. In zijn volledige carrière heeft hij zeer diverse koren geleid en begeleid. Enkele koren gaan er nu nog prat op te mogen zingen onder zijn deskundige leiding.


Projectkoor Roermond, Nederland


Het remunjs Theaterkoor is gestart als projectkoor t.v.v. van het concert 'kerst met Liesbeth List' in december 2014.

Deze Roermondse bende heeft intussen al een aantal optredens op het palmares staan zoals de Balkonconcerten 2015, een optreden in de Kathedraal en Kerst met Suus.


Het projectkoor staat weer in de starblokken voor onze nieuwste productie met renée Van Wegberg.

Repetitie op maandag van 20:00 tot 22:00

Reijnen Piano's en vleugels

Godsweerdersingel 70, 6041 GM Roermond


Meer info : maxemillecorde@gmail.com


Chassé Koor, Nederland


Het Chassé Theaterkoor is een projectkoor dat opgericht werd om bij de concerttour lentekriebels in Breda te zingen.

Het enthousiasme van zowel het theater als de koorleden deed ertoe leiden om ook A Midwinter's tale in januari 2017 in Breda te laten plaatshebben. Sindsdien heeft het ChasséKoor al aan vele mooie projcten meegewerkt.

Facebook/Chassé Koor

Wil je meedoen aan de volgende workshop. We repeteren elke zaterdag van 10:30 tot 12:30 in ChasséTheater.
Meer info: chassekoor@gmail.com

Castellumkoor, Alphen aan den Rijn, Nederland


Ambitieus, boeiend en bruisend. Dat zijn de kenmerken van het Castellumkoor


Ambitieus, omdat wij gaan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Daarom heeft ieder koorlid auditie gedaan. Daarom worden wij 'getraind' door professionals die hun sporen al lang verdiend hebben. Je hoort het en je ziet het. 


Boeiend, omdat we je de ene keer heel ingetogen, tot kippenvel toe beroeren. De andere keer hoor je de zang van de 4 tot 8 stemmige arrangementen met veel dynamiek tussen de partijen heen en weer golven en spat het enthousiasme er vanaf.


Bruisend, omdat er altijd wat in en om het koor te doen is.

www.castellumkoor.nlPopkoor One of a Kind, Berchem, België


Vlakbij Antwerpen wil dit koor ook Berchem een popboost bezorgen. Ze bestaan sinds 2014 en repeteren in een prachtige kerk in de wijk Groenenhoek.


Het repertoire bestaat uit pop-, rock- en musicalnummers. Denk aan nummers van Queen, Bruno Mars, Abba en vele anderen.


Kortom een veelzijdig en onderscheidend popkoor , een toffe bende.


www.popkooroneofakind.beKINDaMAGIC, Kapellen, België


KINDaMAGIC is een pop- en rockkoor dat een moderne, swingende sound wil promoten. Na een flitsende start einde 2011, is het koor razendsnel gegroeid naar vijftig muziekliefhebbers die telkens weer het beste van zichzelf geven. De bonte mix - van frisse twintigers tot wat meer ervaren rakkers - zorgt voor een muzikale ervaring van de bovenste plank.


Bij KINDaMAGIC staat de deur altijd open voor mensen die onze passie willen delen. Je hoeft echt geen natuurtalent te zijn om ons te vervoegen: graag willen en durven zingen, gemotiveerd zijn om er met iedereen iets moois van te maken en - vooral - een bende prettig gestoorde zielsverwanten willen vervoegen die jouw zondagvoormiddagen memorabel zullen maken.


Op 30 april 2022 zullen zij hun tienjarig jubileum vieren.


www.kindamagic.be

VENRODE VOICES, Venray, Nederland


Venrode Voices is een dames koor dat in 1957 is opgericht. Een dameskoor saai? Absoluut niet! HET koor bestaat uit ongeveer 50 vrouwen, allen met een passie voor muziek.

Een greep uit het huidige repertoire: muziek uit Hair, nummers van Queen, Adèle, Pink, kortom, voor ieder wat wils. Kwaliteit en gezelligheid zijn de ingrediënten voor hun succes!


Zo brachten ze in 2017 een concertante versie van de musical HAIR!


www.venrodevoices.nl

KINDaMAGIC JUNIOR, Kapellen, (België)

helaas niet meer actiefOok de jeugd in Kapellen mag genieten van de gedrevenheid van Max Smeets. De formule is hetzelfde als die voor het grote-broer-koor: swingende muziek, een stevige dosis enthousiasme en begeleiding van de bovenste plank!


Ze brengen liedjes van o.a. Shakira, One Direction,Bruno Mars en vele andere.


KaM junior kwam een eerste keer naar buiten tijdens de concerten op 27 april 2013 en tijdens het Festival Vólkoren, te Middelburg (NL)!


IT'S ALL ABOUT SINGING