KOREN

 

Sinds mensenheugnis is Max Smeets geboeid geweest door de passie van de amateurzanger. In zijn volledige carrière heeft hij zeer diverse koren geleid en begeleid. Enkele koren gaan er nu nog prat op te mogen zingen onder zijn deskundige leiding.

The Ray Stabbing Singers, Weert, Nederland

Venrode, Venray, Nederland

Castellumkoor, Alphen aan den Rijn, Nederland

KINDaMAGIC, Kapellen, België

KINDaMAGIC is een pop- en rockkoor dat een moderne, swingende sound wil promoten. Na een flitsende start einde 2011, is het koor razendsnel gegroeid naar vijftig muziekliefhebbers die telkens weer het beste van zichzelf geven. De bonte mix - van frisse twintigers tot wat meer ervaren rakkers - zorgt voor een muzikale ervaring van de bovenste plank.

Het is duidelijk dat deze cocktail werkt. Het samengaan van een modern genre, gedreven zangers en een professionele begeleiding blijkt een succesrecept. Stuk voor stuk halen de leden massa's plezier én voldoening uit wat ze doen: samen muziek maken die aanstekelijk werkt en elke dag net dat beetje fleuriger maakt.

Bij KINDaMAGIC staat de deur altijd open voor mensen die onze passie willen delen. Je hoeft echt geen natuurtalent te zijn om ons te vervoegen: graag willen en durven zingen, gemotiveerd zijn om er met iedereen iets moois van te maken en - vooral - een bende prettig gestoorde zielsverwanten willen vervoegen die jouw zondagvoormiddagen memorabel zullen maken.

www.kindamagic.be

KINDaMAGIC JUNIOR, Kapellen, België


Ook de jeugd in Kapellen mag genieten van de gedrevenheid van Max Smeets. De formule is hetzelfde als die voor het grote-broer-koor: swingende muziek, een stevige dosis enthousiasme en begeleiding van de bovenste plank!

Ze brengen liedjes van o.a. Shakira, One Direction, Michael Jackson en vele andere.

KaM junior kwam een eerste keer naar buiten tijdens de concerten op 27 april 2013 en tijdens het Festival Vólkoren, te Middelburg (NL)!Popkoor The Ray Stabbing Singers is hèt popkoor van Weert en omstreken.  Al meer dan 30 jaar staat het koor onder de muzikale leiding van Max Smeets. Met Max als dirigent, arrangeur en pianist is het popkoor gegarandeerd van een hoge kwaliteit. De ca. 30 leden repeteren wekelijks met veel plezier om zich het gevarieerde repertoire van pop-, rock- en musicalnummers eigen te maken. Denk aan nummers van Queen, Adele, Phil Collins, Sting en vele anderen.

In 2012 hebben The Ray Stabbing Singers de kerst-cd ‘Step into Christmas’  uitgebracht. Daarmee hebben zij een award voor de beste Limburgse kerst-cd in ontvangst mogen nemen! De jury prees onder andere de mooie arrangementen en de klankkleur van het koor.


Zoals ieder koor zijn ook The Ray Stabbing Singers op zoek naar versterking, dus mocht je zin hebben gekregen om ook te gaan zingen neem dan een kijkje op de website  www.theraystabbingsingers.nl waar je meer informatie over dit koor kunt vinden. En heb je nog vragen? Mail dan naar info@theraystabbingsingers.nl.